Japoniška aukštos kokybės – Matcha. Miltelių pavidalo žalioji arbata, gaminama iš krūmų lapų, nokstančių specialiai tamsesnėse plantacijose. Apsaugotas nuo saulės, sulėtina augalų augimą, kurie savo ruožtu gamina daugiau aminorūgščių, chlorofilo ir L-teanino. Dėl to arbata tampa saldesnė ir aromatingesnė, o lapai įgauna intensyvią žalią spalvą.
Moya Matcha Traditional yra ceremoninė matcha, t.y. aukštos kokybės arbata, ruošiama iš labai jaunų lapelių, skirta tradicinėms gėrimo ir virimo ceremonijoms. Ji gaunama tik iš pirmojo ir antrojo šviežių lapų derliaus. Moya Matcha auginama Japonijos Uji regione Kioto prefektūroje, kuris garsėja derlinga žeme ir švariais vandenimis.
Išvaizda: intensyviai žalios spalvos miltelių pavidalo. Skonis: gerai subalansuotas kartus-saldus skonis, subtilus poskonis.
Moya Matcha Traditional: Rekomenduojami paruošimo būdai: TRADICINIS BŪDAS Reikalingi priedai: dubuo, chasen (plaktuvas plakimui) ir šaukštelis chashaku. Į dubenį suberkite 2 arbatinius šaukštelius matcha (1,5 g), užpilkite 100 ml karšto 80 °C vandens, intensyviai maišykite su chasen zigzago judesiais, kol susidarys tiršta puta. Įpilkite daugiau vandens pagal pageidavimą.
NAUDOJANT FRAMER: Reikalingi priedai: Įprastas puodelis arba stiklinė, pieno plakiklis. Į puodelį ar stiklinę supilkite 1 arbatinį šaukštelį matcha (1,5 g), užpilkite 100 ml karšto 80 °C vandens ir gerai išmaišykite pieno plaktuvu. Įpilkite daugiau vandens pagal pageidavimą. 1 arbatinio šaukštelio dažniausiai užtenka 200-250 ml paruoštos matchos.
KRYTYTOJE / BET kokiame UŽDARYTAME BUTELYJE: Į plaktuvą supilkite 1 arbatinį šaukštelį matcha, užpilkite karštu 80 °C vandeniu, uždarykite ir stipriai suplakite.
MATCHA LATTE: Ruoškite matchą bet kuriuo iš aukščiau paminėtų būdų, tik pabaigoje vietoj papildomo vandens įpilkite karšto, putoto karvės arba augalinio pieno. Galite pasaldinti cukrumi/medumi/klevų sirupu.
ŠALTA: Ruoškite matcha bet kuriuo iš aukščiau paminėtų būdų, vietoj karšto vandens naudokite tik šaltą vandenį.
Sudedamosios dalys: 100% natūrali žalioji (Camellia sinensis) arbata iš pirmojo ir antrojo derliaus.
Kilmės šalis: Japonija
Grynasis kiekis: 30 g
Rekomenduojame: Šluotelė „Matcha“ arbatai gaminti ; Plakiklis matcha arbatai
Prekių pristatymas:
– Lietuvoje (kurjeris arba paštomatas): per 1-2 d. d.;
– kitas šalis (Lietuvos paštas): per 5-14 d. d.;
– atsiėmimas mūsų parduotuvėje (Klaipėdos g. 67, Panevėžys 37106): pirkimo dieną.
Atsiskaitymas už prekes:
– naudojant banko internetinės bankininkystės sistemas;
– kredito ir debeto kortele;
– išankstiniu bankiniu pavedimu;
– atsiimant prekes Iš Omniva paštomato arba DPD kurjerio;
– grynaisiais pinigais mūsų parduotuvėje (Klaipėdos g. 67, Panevėžys 37106).
Turite klausimų? Skambinkite: +370 612 98228 , arba rašykite: info@yerbamate.lt
Jei svetainėje neradote Jus dominančios informacijos ar Jus domina individualus užsakymas, galite mums užduoti klausimus ir mes pasistengsime kuo skubiau į juos atsakyti.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.