Fermentuotas Salierų Gėrimas 330ml / 750ml

7.0014.00

Unikalaus ir subtilaus skonio fermentuotas salierų gėrimas – prisotintas gerųjų bakterijų .

Produkto kodas: N/A Kategorija:

Fermentuotas Salierų gėrimas yra prisotintas gerosiomis bakterijomis, fermentais, vertingomis organinėmis rūgštimis, nepasterizuotas be GMO ir laktozės.
Šį gėrimą lengva įsimylėti nuo pirmo šaukšto. Gerųjų bakterijų gaminamų rūgščių skonį puikiai papildo vos juntamas salierų sūrumas. Koncentruoto gėrimo šaukštas tobulai tinka šviežių daržovių salotoms, sriuboms, troškiniams pagardinti vietoje citrinos sulčių.
Gėrimams nedidelis kiekis Saliero suteikia savitą unikalų prieskonį.

Maistingumas 100 g produkto energinė vertė 100g:  kJ/kcal – 99/ 23, riebalų/sočiųjų riebalų rūgščių, g – 0,2/0,04, angliavandenių/iš jų cukrų, g – 4,1/ 0,9, baltymų, g – 0,6g, druska, g 0,95.
Vartojimas: Vartojant pirmą kartą, rekomenduojame atskiesti valgomą šaukštą gėrimo vandeniu iki patinkančio rūgštumo ir išgerti valgio metu ar po valgio. Įpratus vartoti po 3 valgomus šaukštus, t.y. 45-50 ml AGNA per dieną, skiedžiant pagal skonį.
Rekomenduojame neskiestą produktą pagal skonį (v.šaukštą) dėti į patiekalus (daržoves, salotas, košes, sriubas, daržovių troškinius, vaisių desertus).

Sudedamosios dalys: nepasterizuotos salierų šaknies sultys 25% ir avižų raugas (geriamas vanduo, avižos, biologiškai aktyvių gerųjų bakterijų kultūros: Lactobacillus gasseri, Lactobacillus acidophilus 2štamai, Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis 2štamai, Bifidobacterium breve, Propionibacterium freudenreichii shermanii, Propionibacterium freudenreichii globosum, Lactococcus lactis cremoris, Lactococcus lactis diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides cremoris, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis) .

Grynasis kiekis: 330ml ; 750ml

Kilmės šalis: Lietuva

Laikymo salygos: Laikyti nuo 0˚ iki +10˚C laipsnių temperatūroje šaldytuve  užsukus. Atidaryto produkto tinkamumo vartoti terminas nurodytas produkto ženklinime. Platintojas: UAB „Rilis”, Klaipėdos g. 67, Panevėžys. info@yerbamate.It, www.yerbamate.lt

Prekių pristatymas:
– Lietuvoje (kurjeris arba paštomatas): per 1-2 d. d.;
– kitas šalis (Lietuvos paštas): per 5-14 d. d.;
– atsiėmimas mūsų parduotuvėje (Klaipėdos g. 67, Panevėžys 37106): pirkimo dieną.

Atsiskaitymas už prekes:
– naudojant banko internetinės bankininkystės sistemas;
– kredito ir debeto kortele;
– išankstiniu bankiniu pavedimu;
– atsiimant prekes Iš Omniva paštomato arba DPD kurjerio;
– grynaisiais pinigais mūsų parduotuvėje (Klaipėdos g. 67, Panevėžys 37106).

Turite klausimų? Skambinkite: +370 612 98228 , arba rašykite: info@yerbamate.lt

Jei svetainėje neradote Jus dominančios informacijos ar Jus domina individualus užsakymas, galite mums užduoti klausimus ir mes pasistengsime kuo skubiau į juos atsakyti.

Kiekis

330 ml, 750 ml

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Fermentuotas Salierų Gėrimas 330ml / 750ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Scroll to Top