TiGER FiRE 88 Classic

1,595.00

Kepsninės pagrindas – 45 cm x 45 cm x 72 cm
Ugnies dubens skersmuo – 80 cm
Kepimo skardos skersmuo – 88 cm

Kepsninės pagrindas – 23 kg
Ugnies dubuo – 12 kg
Kepimo padėklas – 37 kg

Pristatymas 7 – 10 darbo dienų.

TiGER FiRE 88 Classic

Labiausiai atpažįstamas dizainas. Ant 88 cm ilgio keptuvės galite sudėti visus ingredientus, kad galėtumėte sėkmingai kepti su draugais ar šeima. Susėskite aplink prietaisą ir jaukiai bendraukite, kol patiekalai bus tobulai iškepti. Nuostabi jo skleidžiama šiluma užtikrins nepamirštamas akimirkas šaltesniais vakarais.

Medžiaga – Corten plienas

Kepimo padėklas – TiGER FLeX 10 mm

Kepsninės pagrindas – 45 cm x 45 cm x 72 cm
Ugnies dubens skersmuo – 80 cm
Kepimo skardos skersmuo – 88 cm

Kepsninės pagrindas – 23 kg
Ugnies dubuo – 12 kg
Kepimo padėklas – 37 kg

Pristatymas 7 – 10 darbo dienų.

Plačiau apie kepsninės skaitykite čia.

Corten plienas yra konstrukcinis plienas, atsparus atmosferos veiksniams, kurio savybės nenusileidžia nerūdijančiam plienui. Šis plienas gaminamas išskirtinai pagal U.S. Steel Corporation licenciją ir yra žinomas dėl didelio atsparumo klimatinei korozijai, kuris pasiekiamas įmaišant nedidelius kiekius chromo, vario ir nikelio į plieną. Corten plienas gali būti naudojamas atvirame ore, kur paviršių nuolat veikia besikeičiančios oro sąlygos, tokiomis kaip drėgmė ir džiūvimas. Dėl to šio plieno paviršiuje susidaro apsauginis patinos sluoksnis, kuris apsaugo nuo korozijos. Plačiau apie kepsninę.

TiGER FiRE 88 Classic paruoštas naudoti

Naujoji kepimo plokštė bus šiek tiek lipni, nes ji buvo padengta aliejumi dėl apsaugos. Užkurkite nedidelę ugnį, sudėdami ją piramidės forma. Palaipsniui prie šios piramidės pridėkite didesnių malkų. Nepamirškite didelių malkų padalyti į dvi dalis, kad malkos greičiau užsidegtų ir nebūtų per daug dūmų.

Kaitindami galite valyti kepimo plokštę mentele ir pildami aliejų, bei valydami virtuviniu rankšluosčiu. Taip pašalinsite ir seną aliejų. Jei yra rūdžių, jas galite pašalinti naudodami plieninę vatą arba plieninį šepetį. Geriausia naudoti augalinį aliejų, kuris yra atsparus aukštesnei temperatūrai.

Pamatysite, kad po 15-30 minučių įkaitus jūsų kepsninei, likę kepimo skysčiai subėgs į ugnį. Taip atsitinka dėl kepimo plokštės išlinkimo. Jūsų plokštė gali pasiekti kepimo temperatūrą vidurinėje dalyje, kuri svyruoja nuo 200 iki 350 °C, priklausomai nuo to, kiek malkų įdedate į ugnies krepšelį. Paruošima galite pamatyti čia.

Leiskite ugniai užgesti. Būkite atsargūs ir įsitikinkite, kad maži vaikai negali prisiartinti prie kepsninės, kad jie nenusidegintų, kai baigsite gaminti maistą. Kol prietaisas aušta, mentele nukrapštykite likučius nuo kepimo plokštės. Kepimo plokštę patepkite šviežiu aliejumi. Taip ji bus uždengta ir apsaugota nuo drėgmės. Pelenus galite pašalinti nedideliu kastuvėliu arba pelenų semtuvėliu. Gali būti, kad tai padaryti teks tik po poros kartų.

Kepsnines priežiūrai reikia skirti tik šiek tiek dėmesio. Pasiūpinkite, jog kepimo plokštė visada būtų pilnai padengta aliejaus plėvele.

Jei kepsninė ilgą laiką nebus naudojama, primygtinai rekomenduojama naudoti dangtį. Taip kepimo plokštė bus apsaugota nuo drėgmės ir išvengsite korozijos. Jis taip pat neleis sudrėkti likusiems pelenams. Kai dangčio nenaudojate, kepimo plokštę reikia reguliariai apdoroti aliejumi arba ją nuimti ir laikyti sausoje vietoje.

 

Svoris60 kg
Į viršų