Kalabasa Selecta Palo Santo 100-130 ml

36.15

Iš tokio indo gurkšnojama matė aromatinių dervų dėka įgauna visiškai naują skonį.

Kategorijos: , ,

Maždaug 100-130 ml tūrio storasienė talpa, pagaminta iš kvapiojo Palo Santo medienos. Šį medį vietiniai Paragvajaus žmonės gerbė kaip augalą, kuris gydė daugelį ligų ir turėjo didelę galią. Iš tokio indo gurkšnojama matė aromatinių dervų dėka įgauna visiškai naują skonį.

Indas, pagamintas indėnų amatininkų iš Paragvajaus. Dėl drėgmės pokyčių kartkartėmis ant medienos gali atsirasti nedideli įtrūkimai, tačiau dėl metalinės išorės nesukels problemų.  Kiekviena kalabasa yra unikali, nes yra pagaminta žmogaus rankomis. Gali šiek tiek skirtis turėti nedidelius griovelius, įbrėžimus. Tokia meistriškumo magija!

Matmenys:

aukštis: apie 9/10 cm

gylis: apie 7/8 cm

Rekomenduojamas bombilės ilgis: apie 16-19 cm

Patarimas:

Norint sustiprinti ir užgrūdinti indą, rekomenduojame pasidaryti vadinamąjį curado:
1. Indą reikia išplauti vandeniu,
2. Leiskite visiškai išdžiūti,
3. Palo Santo vidų ištepkite sviestu arba aliejumi,
4. Palikite riebalus indo viduje dvi dienas,
5. Išskalaukite puodelį riebalų likučių ir galite jau paruoškite jame matę.

Prekių pristatymas:
– Lietuvoje (kurjeris arba paštomatas): per 1-2 d. d.;
– kitas šalis (Lietuvos paštas): per 5-14 d. d.;
– atsiėmimas mūsų parduotuvėje (Klaipėdos g. 67, Panevėžys 37106): pirkimo dieną.

Atsiskaitymas už prekes:
– naudojant banko internetinės bankininkystės sistemas;
– kredito ir debeto kortele;
– išankstiniu bankiniu pavedimu;
– grynaisiais pinigais mūsų parduotuvėje (Klaipėdos g. 67, Panevėžys 37106).

Turite klausimų? Skambinkite: +370 612 98228 , arba rašykite: info@yerbamate.lt

Jei svetainėje neradote Jus dominančios informacijos ar Jus domina individualus užsakymas, galite mums užduoti klausimus ir mes pasistengsime kuo skubiau į juos atsakyti.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kalabasa Selecta Palo Santo 100-130 ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Scroll to Top