NAMIKO Fermentuotas AVIŽŲ gėrimo koncentratai skonių DUETAS šaltalankių ir juodųjų serbentų 2×750 ml

19.90

Gerinkite sveikatą skaniai.

Tiems kas nori išmėginti pačius populiariausius NAMIKO skonius. Šaltalankių ir juodųjų serbentų avižų koncentratus.

Sudedamosios dalys: vanduo, avižiniai dribsniai 10%, juodųjų serbentų sultys 10%, raugas.

Sudedamosios dalys: vanduo, avižiniai dribsniai (10%), šaltalankių sultys (10%), raugas.

Grynasis kiekis: 2×750 ml.

Gamintojas: UAB „Ebiko“ (Titnago g. 12, Vilnius, LT-02300).

Kilmės šalis: Lietuva

AVIŽŲ gėrimo koncentratas su šaltalankiais.

Sudedamosios dalys: vanduo, avižiniai dribsniai (10%), šaltalankių sultys (10%), raugas.

Maistinė vertė 100g: Energinė vertė 100 kJ / 24 kcal, riebalai 0,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,075 g, angliavandeniai 4,3 g, iš kurių cukrų 0,7 g, baltymai 0,9 g, druskos 1,7 g.

Grynasis kiekis: 750 ml.

Gamintojas: UAB „Ebiko“ (Titnago g. 12, Vilnius, LT-02300).

Kilmės šalis: Lietuva

Kaip vartoti NAMIKO (naudingųjų mikroorganizmų koncentratus)?

Rekomenduojama vartoti su maistu arba atsigeriant probiotinio gėrimo su NAMIKO prieš kiekvieną valgymą – pusryčius, pietus, vakarienę.

Probiotinis gėrimas su NAMIKO: Vartoti atskiedus gėrimą (sultis, vandenį, kompotą) santykiu 1:40 (vienas arbatinis šaukštelis 200 ml stiklinei gėrimo) arba pilti NAMIKO į gėrimus pagal skonį – kad gautųsi malonus rūgštus prieskonis. Vartoti kambario temperatūros (saikingai) prieš valgį.

Fermentuotas maistas: Rekomenduojama neskiestą NAMIKO dėti į patiekalus (žaliuosius kokteilius, smulkintus/trintus vaisius, daržoves, sriubas, košes, salotas, padažus, užmaišomas tešlas blynams, duonos ir pyragų gaminiams). Maistas, į kurį dedamas NAMIKO, turėtų būti ne per karštas – iki 50 laipsnių temperatūros (maždaug tokios temperatūros, kad nedegintų gomurio) ir kad naudingieji mikroorganizmai nežūtų. Taip pat rekomenduojama NAMIKO įmaišyti į termiškai neapdorotą maistą ir leisti kelias valandas maistui pasifermentuoti.

Fermentuoti produktai: Taip pat su NAMIKO probiotinio gėrimo koncentratu galima raugti įvairias daržoves (agurkus, burokėlius, morkas, kopūstus, moliūgus, pomidorus ir kt.), vaisius (obuolius, kriaušes, slyvas ir kt.) bei gėrimus (sulą ir kt.). Į vieną litrą vandens reikia įdėti vieną šaukštą NAMIKO fermentuoto gėrimo koncentrato, paskaninti prieskoniais pagal poreikį ir sudėti norimus užraugti produktus. Taip pat galima užraugti gėrimus – pvz. sulą. Taip paruoštą produktą 1-2 dienas palaikyti kambario temperatūroje, po to padėti šaltai (šaldytuvą, rūsį ar pan.). Raugiant kopūstus, rekomenduojamas įprastinis rauginimo būdas pašlakstant kiekvieną kopūstų sluoksnį trupučiu fermentuoto koncentrato. Be to, NAMIKO galima naudoti kaip raugą duonos ir pyragų tešlai.

Ilgainiui NAMIKO galima vartoti individualiai pagal skonį ir organizmo poreikį.

Rekomenduojame pagalbą Tavo žarnynui.

Prekių pristatymas:
– Lietuvoje (kurjeris arba paštomatas): per 1-2 d. d.;
– kitas šalis (Lietuvos paštas): per 5-14 d. d.;
– atsiėmimas mūsų parduotuvėje (Klaipėdos g. 67, Panevėžys 37106): pirkimo dieną.

Atsiskaitymas už prekes:
– naudojant banko internetinės bankininkystės sistemas;
– kredito ir debeto kortele;
– išankstiniu bankiniu pavedimu;
– atsiimant prekes Iš Omniva paštomato arba DPD kurjerio;
– grynaisiais pinigais mūsų parduotuvėje (Klaipėdos g. 67, Panevėžys 37106).

Turite klausimų? Skambinkite: +370 612 98228 , arba rašykite: info@yerbmate.lt

Jei svetainėje neradote Jus dominančios informacijos ar Jus domina individualus užsakymas, galite mums užduoti klausimus ir mes pasistengsime kuo skubiau į juos atsakyti.