Moliūgų fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas

10.00

Kategorija:

Fermentuojant nektarinus išgaunamas gaivus, rūgštokas enzimų koncentrato skonis. Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius nektarinuose. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese, naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto koncentrato fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės arba kitaip „štamai“. Jų dėka visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys nektarinuose, prisotina mūsų enzimų koncentratą. Jis yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka.

Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų enzimų koncentratas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, kurios nuo seno laikomos gerųjų bakterijų šaltiniu. Mūsų enzimų koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorį, sergantiems diabetu, norintiems detoksikuoti organizmą, propoguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą.

Visos naudingosios medžiagos, esančios nektarinuose, dominuoja mūsų fermentuotame probiotiniame enzimų koncentrate.

Moliūgų fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas 

Fermentuojant moliūgus išgaunamas sodrus, kiek rūgštokas enzimų koncentrato skonis. Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius moliūguose. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese, naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto enzimų koncentrato fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės arba kitaip „štamai“. Jų dėka visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys moliūguose, prisotina mūsų enzimų koncentratą. Jis yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka.

Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų enzimų koncentratas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, kurios nuo seno laikomos gerųjų bakterijų šaltiniu. Enzimų koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorį, sergantiems diabetu, norintiems detoksikuoti organizmą, propaguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą.

Geriant šį moliūgų koncentratą papildysite savo organizmo atsargas vitaminu C, E, beta karotinu, skaidulomis ir kitais svarbiais vitaminais bei mineralais. Tai puikus antioksidantų šaltinis.

Plačiau apie moliūgų naudą

         Yprastai moliūgai yra laikomi daržovėmis, tačiau pagal botaninę kilmę jie yra vaisiai.

Moliūgai – vitaminų ir mineralų bomba. Šiose nuostabios spalvos daržovėse yra gausu beta karotino, kuris yra stiprus antioksidantas, palaikantis sveikas akis ir padedantis apsisaugoti nuo senėjimo sukeltos žalos, vitaminų A, C, E, kalcio, kalio, magnio, geležies, fosforo, vario. Valgant šią daržovę organizmą papildysite skaidulomis, kurios yra atsakingos už reguliarų tuštinimąsi ir sklandų virškinimą. Didesnis maistinių skaidulų kiekis užtikrina sotumo ir pilnumo jausmą, todėl yra skatinamas svorio ir kūno riebalų mažėjimas. Tai mažo kaloringumo daržovės.

Juose esantys antioksidantai yra svarbūs odos sveikatai. Jau minėtas beta karotenas pasižymi apsauginiu odos, nuo žalingų ultravioletinių saulės spindulių, poveikiu, taip pat gali padėti pagerinti odos išvaizdą ir tekstūrą.

Grynasis kiekis: 1 L.

Vartojimas : Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
• Pasaldinti gėrimą (100 ml / 1 arbatinis šaukštas medaus) – atsiskleis pagrindinio ingrediento skonis.
• Skiesti su sultimis, vandeniu ar kitu gėrimu.
• Pagardinti įvairius patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.
Skanus atvėsintas. Tinka visiems mitybos tipams bei visoms amžiaus grupėms. Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis. Butelio neplakti. Laikyti nuo +5 iki +20 °C temperatūroje.

Koncentrate esančios gerosios bakterijos:

  • Lacticaseibacillus
  • Lactobacillus paracasei
  • Lactobacillus harbinensis
  • Bacillus subtilis
  • Bacillus altitudinis
  • Bacillus pumilus
  • Bacillus safensis
  • Bacillus velezensis
  • Bacillus vallismortis
  • Paenibacillus amylolyticus
  • Paenibacillus dokdonensis

Sudedamosios dalys: : geriamasis vanduo, moliūgai (20 %), medus (5 %), biologiškai aktyvus raugas. Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas be pridėtinio cukraus, druskos, be glitimo, laktozės, be GMO.

Gamintojas : MB ,,Dievų maistas enzimai”, Vilnius.

Prekių pristatymas:
– Lietuvoje (kurjeris arba paštomatas): per 1-2 d. d.;
– kitas šalis (Lietuvos paštas): per 5-14 d. d.;
– atsiėmimas mūsų parduotuvėje (Klaipėdos g. 67, Panevėžys 37106): pirkimo dieną.

Atsiskaitymas už prekes:
– naudojant banko internetinės bankininkystės sistemas;
– kredito ir debeto kortele;
– išankstiniu bankiniu pavedimu;
– atsiimant prekes Iš Omniva paštomato arba DPD kurjerio;
– grynaisiais pinigais mūsų parduotuvėje (Klaipėdos g. 67, Panevėžys 37106).

Turite klausimų? Skambinkite: +370 612 98228 , arba rašykite: info@yerbamate.lt

Jei svetainėje neradote Jus dominančios informacijos ar Jus domina individualus užsakymas, galite mums užduoti klausimus ir mes pasistengsime kuo skubiau į juos atsakyti.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Moliūgų fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Scroll to Top