Obuolių fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas

9.00

Enzimai yra gyvybės palaikymo sistema mūsų kūne, atliekantys svarbų vaidmenį įvairiuose biologiniuose procesuose. Jų pakankamas kiekis yra būtinas sveikam ir ilgam gyvenimui. Rinkitės teisingą mitybą ir fermentuotus gėrimus, kad išlaikytumėte sveiką ir energingą organizmą!

Kategorija:

Fermentuojant obuolius išgaunamas gaivus, rūgštokas enzimų koncentrato skonis. Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius obuoliuose. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese, naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto enzimų koncentrato fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės arba kitaip „štamai“. Jų dėka visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys obuoliuose, prisotina mūsų gėrimą. Gėrimas yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka.

Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų enzimų koncentratas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, kurios nuo seno laikomos gerųjų bakterijų šaltiniu. Mūsų enzimų koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorį, sergantiems diabetu, norintiems detoksikuoti organizmą, propoguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą.

Visos obuliuose esančios naudingosios medžiagos dominuoja šiame fermentuotame probiotiniame enzimų koncentrate.

Plačiau apie obuolių naudą

Obuoliuose randama riboflavino, niacino, folio rūgšties, tiamino, taip pat vitaminų A, E ir C, vitamino K, kalcio, geležies, mangano, fosforo, kalio ir kitų vitaminų bei mineralinių medžiagų. Obuoliai itin turtingi tirpiomis ir netirpiomis maistinėmis skaidulomis. 100 g obuolių yra apie 50-60 kcal, iš jų – apie 14 g angliavandenių, labai nedaug riebalų ir baltymų. Obuolių vertė itin išauga dėl jų sudėtyje esančių polifenolinių junginių, naudingų visam organizmui. Tai liuteinas, zeaksantinas, kvercetinas ir kiti flavonoidai. Kai kurių iš jų randama išskirtinai tik obuoliuose.

Oboliuose yra geležies, kuri yra atsakinga už kraują, ir kalcio, reikalingo raumenų ir kaulų sistemai bei širdies ir kraujagyslių sistemai. Oboliuose gausu antioksidantų, užkertančių kelią oksidaciniams procesams; taninų, turinčių priešuždegiminį poveikį sergant urogenitalinės ir širdies bei kraujagyslių sistemos ligomis. Pastarieji neleidžia druskoms nusėsti, o tai yra puiki šlapimo akmenligės profilaktika. Obuoliai naudingi virškinimui. Jie taip pat padeda pajusti sotumo jausmą, gerinti apetitą, aktyvinti skrandžio sulčių išsiskyrimą. Vis dėlto tiems, kurie turi įvairių virškinimo trakto sutrikimų, pavyzdžiui, skundžiasi rėmeniu, pilvo pūtimu, dirgliosios žarnos sindromu, geriau rinktis termiškai apdorotus obuolius. Žinoma, geriausia valgyti natūraliai užaugintus ir chemiškai neapdorotus obuolius – tokius patartina skanauti su žievele, neskubant jos nulupti, mat būtent joje gausu daug naudingų medžiagų. Vertėtų atsiminti, kad neišvaizdus, netgi kirminukų pažeistas obuolys bus kur kas vertingesnis, nei visus metus savo išvaizdos nepakeičiantis ir storiu chemikalų sluoksniu nupurkštas obuolys.

Grynasis kiekis: 1 L.

Vartojimas : Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
• Pasaldinti gėrimą (100 ml / 1 arbatinis šaukštas medaus) – atsiskleis pagrindinio ingrediento skonis.
• Skiesti su sultimis, vandeniu ar kitu gėrimu.
• Pagardinti įvairius patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.
Skanus atvėsintas. Tinka visiems mitybos tipams bei visoms amžiaus grupėms. Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis. Butelio neplakti. Laikyti nuo +5 iki +20 °C temperatūroje.

Sudedamosios dalys: struktūrizuotas vanduo, obuoliai (20%), medus (5%), biologiškai aktyvus raugas (Bacillus subtilis).
Gyvas, žalias produktas be pridėtinio cukraus, druskos, be gliuteno, laktozės, be GMO.

Gamintojas : MB ,,Dievų maistas enzimai”, Vilnius.

Prekių pristatymas:
– Lietuvoje (kurjeris arba paštomatas): per 1-2 d. d.;
– kitas šalis (Lietuvos paštas): per 5-14 d. d.;
– atsiėmimas mūsų parduotuvėje (Klaipėdos g. 67, Panevėžys 37106): pirkimo dieną.

Atsiskaitymas už prekes:
– naudojant banko internetinės bankininkystės sistemas;
– kredito ir debeto kortele;
– išankstiniu bankiniu pavedimu;
– atsiimant prekes Iš Omniva paštomato arba DPD kurjerio;
– grynaisiais pinigais mūsų parduotuvėje (Klaipėdos g. 67, Panevėžys 37106).

Turite klausimų? Skambinkite: +370 612 98228 , arba rašykite: info@yerbamate.lt

Jei svetainėje neradote Jus dominančios informacijos ar Jus domina individualus užsakymas, galite mums užduoti klausimus ir mes pasistengsime kuo skubiau į juos atsakyti.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Obuolių fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Scroll to Top