Matė paruošimas prancūziškame kavinuke „French press“

Matė paruošimas prancūziškame kavinuke „French press“

Matė paruošimas prancūziškame kavinuke „French press“

Tai klasikinis matė paruošimo būdas kuris suteiks naujus skonių pojūčius.

Į kavinuką įberkite matė. Pradžioje užpilkite arbatžoles šaltu vandeniu, kad išsaugotumėte visus esančius vitaminus ir mineralus. Išmaišykite. Poto jau galite pilti karštą vandenį (nuo 40 C iki 70 C laipsnių).

Palaukite 10 / 15 minučių, nuspauskite kavinuką ir galite mėgautis matė. Gerkite karštą, atšaldytą. Galite patiekti stiklinėje su ledukais ir mėtu lapeliu. Tiesiog nustebinkite savo išradingumu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Į viršų