mate paruosimas french press puodelyje

Matė paruošimas prancūziškame kavinuke „French press“

Matė paruošimas prancūziškame kavinuke „French press“

Tai klasikinis matė paruošimo būdas kuris suteiks naujus skonių pojūčius.

Į kavinuką įberkite matė. Pradžioje užpilkite arbatžoles šaltu vandeniu, kad išsaugotumėte visus esančius vitaminus ir mineralus. Išmaišykite. Poto jau galite pilti karštą vandenį (nuo 40 C iki 70 C laipsnių).

Palaukite 10 / 15 minučių, nuspauskite kavinuką ir galite mėgautis matė. Gerkite karštą, atšaldytą. Galite patiekti stiklinėje su ledukais ir mėtu lapeliu. Tiesiog nustebinkite savo išradingumu.

3 komentarai apie “Matė paruošimas prancūziškame kavinuke „French press“”

  1. Atgalinis pranešimas: Yerba matė pradedančiojo gidas - VilniausZinia.lt

  2. Atgalinis pranešimas: Yerba matė pradedančiojo gidas - YerbaMate.lt

  3. Atgalinis pranešimas: Yerba matė pradedančiojo gidas – Facebookas.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Scroll to Top